Mościbrody

Program Rozwoju Obszarów Wiejskich

obrazek

DOTACJA PROW [NUMER 1] 

„Europejski Fundusz Rolny na rzecz Rozwoju Obszarów Wiejskich:
Europa inwestująca w obszary wiejskie"

Zakład Mięsny Mościbrody jest liderem grupy operacyjnej pod nazwą

" Żywność wprost od producenta - Bazarek Online" "Współpraca"

objętego Programem - Wspieranie rozwoju obszarów wiejskich 

z udziałem środków Europejskiego Funduszu Rolnego na rzecz Rozwoju

Obszarów Wiejskich w ramach Programu Rozwoju Obszarów Wiejskich 

na lata 2014-2020 

„Europejski Fundusz Rolny na rzecz Rozwoju Obszarów Wiejskich: Europa inwestująca w obszary wiejskie".
Operacja mająca na celu tworzenie krótkich łańcuchów dostaw na zasadach płatności zryczałtowanej 

BEZPOŚREDNIA SPRZEDAŻ PRODUKTÓW SPOŻYWCZYCH KONSUMENTOM

współfinansowana jest ze środków Unii Europejskiej w ramach działania
16 WSPÓŁPRACA W PRZEDMIOCIE OPERACJI "worzenie krótkich łańcuchów dostaw na zasadach płatności zryczałtowanej "
Programu Rozwoju Obszarów Wiejskich na lata 2014-2020.
Przewidywane wyniki operacji: Skrócenie łańcuchów dostaw

 

DOTACJA PROW [NUMER 2] 

 

„Europejski Fundusz Rolny na rzecz Rozwoju Obszarów Wiejskich:
Europa inwestująca w obszary wiejskie"

 

Zakład Mięsny Mościbrody jest liderem grupy operacyjnej pod nazwą

" Mazowiecka Grupa Tradycja Rozwój Przyszłość"- w zakresie działania

"Współpraca" objętego Programem - Wspieranie rozwoju obszarów wiejskich

z udziałem środków Europejskiego Funduszu Rolnego

na rzecz Rozwoju Obszarów Wiejskich w ramach

Programu Rozwoju Obszarów Wiejskich na lata 2014-2020 .

Operacja mająca na celu opracowanie  i wdrożenie innowacji

w zakresie produktów, technologii i metod organizacji.

Przewidywane wyniki to uzyskanie znacznie ulepszonych produktów

w postaci wyrobów o cechach jakościowych kojarzonych z produkcją

rzemieślniczą w warunkach i w skali przetwórstwa przemysłowego.

Tytuł operacji: WYKORZYSTANIE WIEPRZOWINY POZYSKANEJ

ZE ŚWIŃ KRAJOWYCH RAS WIELKIEJ BIAŁEJ POLSKIEJ

I POLSKIEJ BIAŁEJ ZWISŁOUCHEJ DO WYTWARZANIA WYSOKIEJ

JAKOŚCI MIĘSA I WĘDLIN WYSOKOGATUNKOWYCH.

Współfinansowana jest ze środków Unii Europejskiej w ramach działania

"16 WSPÓŁPRACA" z udziałem środków Europejskiego Funduszu Rolnego

na rzecz RozwojuObszarów Wiejskich w ramach

Programu Rozwoju Obszarów Wiejskich  na lata 2014-2020.

 

Więcej Informacji w ZAŁĄCZNIKU - na dole strony.